Hinnasto 4.9.2018 alkaen

Tervetuloa asiakkaaksi!  Toimitan mielelläni sähköpostilla aikaisempia töitäni nähtäväksi.

  • Kahden tunnin katselmus kohteessa maksaa 300 euroa. Lisäksi veloitan matkakustannukset eli kilometrikorvauksen, joka on 0,64 € / km. Kahden tunnin ylittävältä ajalta veloitan 49,60 € / h. Autossa vietetyistä tunneista ei kerry veloitettavia tunteja eli veloitus alkaa vasta kohteessa paikan päällä. Katselmuksista poiketen kuntotarkastuksiin liittyvä matkakustannus kohteeseen henkilöautolla on 0,31 € / km. Hinnat sisältävät luonnollisesti arvonlisäveron.
  • Lisääntyneestä kysynnästä johtuen tarjoamme sähköpostilla sekä puhelimella ohjausta ja neuvontaa. Vanhoja rakennuksia koskevia talokauppoja hierotaan joka puolella Suomea ja pitkistä välimatkosta johtuen ei vierailu kohteessa ole aina taloudellisesti järkevää. Tällöin myynti-ilmoituksen, perustietojen ja digikameran avulla rakennuksen ongelmat sekä huomionarvoiset seikat voidaan selvittää etätyönä. Myös korjausneuvonta, työohjeet sekä kaikki muu mieltä askarruttava on mahdollista hoitaa etänä. Tämä on hyvä vaihtoehto, mutta ei korvaa täysin vierailua kohteessa. Neuvontatyöstä puhelimella sekä sähköpostilla veloitetaan 40 € / h + alv 24%. Neuvontatyön minimiveloitus on yksi tunti.
  • Asuntokauppoihin liittyvät kuntotarkastukset ja -tutkimukset ovat minulla olleet urani alkuaikoina halvimmillaan 500 €. Nykyään noin 40-70 sivua pitkä kirjallinen raportti kohteen kunnosta, vaurioista ja ongelmista korjausehdotuksineen maksaa veroineen tuntityönä tehtynä 900 - 1 400 euroa + matkakustannukset (sisältää arvonlisäveron), mutta pyydettäessä annan myös tarjouksen kuntotarkastuksen laatimisesta kiinteällä hinnalla. Kuntotarkastusten hinta riippuu rakennuksen koosta, rakenteista, esteettömyydestä, sovituista tutkintamenetelmistä ja kirjallisen raportin laajuudesta. Mikäli rakenteiden avaaminen on mahdollista ja toivottavaa, niin tällöin tutkimus on luonnollisesti kalliimpi. Toisaalta taas, tällöin tutkimus on huomattavasti kattavampi ja rakennuksen kunnosta sekä rakenteista saadaan paljon parempi käsitys. Kuntotarkastuksen yhteydessä annan automaattisesti korjausohjeet, joten kyseessä on huomattavasti kattavampi raportti, kuin muilla toimijoilla. Toimitan sähköpostilla mielelläni aikaisempia kuntotarkastusraportteja asiakkaalle nähtäväksi, jotta asiakas voi itse varmistua saamansa palvelun laadusta.