Hinnasto 1.1.2017 alkaen

Tervetuloa asiakkaaksi! Hinnoista ja hinnoittelusta kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta, jotta saadaan sinun kohteeseesi sopivat työt valittua sinulle sopivaan hintaan. Toimitan mielelläni sähköpostilla aikaisempia töitäni nähtäväksi.

  • Pääsääntöisesti käytämme kohteeseen suoritetusta vierailusta tuntiveloitusta, 40 € / h + alv 24%. Tuntiveloituksen lisäksi laskutetaan matkakustannukset henkilöautolla, 0,50 € / km + alv 24%. Matka-ajasta ei kerry veloitettavia tunteja eli veloitus alkaa vasta kohteessa paikan päällä. Minimiveloitus kohteeseen suoritetusta katselmuksesta on kaksi tuntia. Katselmuksista poiketen kuntotarkastuksiin liittyvä matkakustannus kohteeseen henkilöautolla on 0,25 € / km + alv 24%
  • Lisääntyneestä kysynnästä johtuen tarjoamme sähköpostilla sekä puhelimella ohjausta ja neuvontaa. Vanhoja rakennuksia koskevia talokauppoja hierotaan joka puolella Suomea ja pitkistä välimatkosta johtuen ei vierailu kohteessa ole aina taloudellisesti järkevää. Tällöin myynti-ilmoituksen, perustietojen ja digikameran avulla rakennuksen ongelmat sekä huomionarvoiset seikat voidaan selvittää etätyönä. Myös korjausneuvonta, työohjeet sekä kaikki muu mieltä askarruttava on mahdollista hoitaa etänä. Tämä on hyvä vaihtoehto, mutta ei korvaa täysin vierailua kohteessa. Neuvontatyöstä puhelimella sekä sähköpostilla veloitetaan 40 € / h + alv 24%. Neuvontatyön minimiveloitus on yksi tunti. Toki tässä asiassa käytetään maalaisjärkeä eli yksittäinen pikainen kysymys puhelimella tai sähköpostilla on maksuton, jos kyseessä todellakin on yksittäinen ja pikainen kysymys.
  • Asuntokauppoihin liittyvät kuntotarkastukset ja -tutkimukset ovat minulla olleet halvimmillaan 400 € + alv 24%. Yleensä noin 40-60 sivua pitkä kirjallinen raportti kohteen kunnosta, vaurioista ja ongelmista korjausehdotuksineen maksaa veroineen tuntityönä tehtynä 750-1 000 euroa + matkakustannukset, mutta pyydettäessä annan myös tarjouksen kuntotarkastuksen laatimisesta kiinteällä hinnalla. Kuntotarkastusten hinta riippuu rakennuksen koosta, rakenteista, esteettömyydestä, sovituista tutkintamenetelmistä ja kirjallisen raportin laajuudesta. Mikäli rakenteiden avaaminen on mahdollista ja toivottavaa, niin tällöin tutkimus on luonnollisesti kalliimpi. Toisaalta taas, tällöin tutkimus on huomattavasti kattavampi ja rakennuksen kunnosta sekä rakenteista saadaan paljon parempi käsitys. Kuntotarkastuksen yhteydessä annan automaattisesti korjausohjeet, joten kyseessä on markkinoiden edullisimman hintatason lisäksi huomattavasti kattavampi raportti, kuin muilla toimijoilla. Toimitan sähköpostilla mielelläni aikaisempia kuntotarkastusraportteja asiakkaalle nähtäväksi, jotta asiakas voi itse varmistua saamansa palvelun laadusta.